Privlačna estetika ne vpliva nujno na funkcionalne lastnosti zgradbe

Ko ljudje živijo in delajo v estetsko privlačnih prostorih, se počutijo prijetno in motivirano. Okolja, v katerih ljudje radi preživljajo čas, lahko izboljšajo družbeno povezanost in naredijo mestne četrti bolj varne ter zdrave. Da bi ustvarili zgradbe, ki navdihujejo, arhitekti potrebujejo prilagodljiv in estetsko vsestranski material, ki lahko udejanji čudovite prostore v vseh podnebjih. S povezovanjem estetike in visokih učinkovitosti izdelkov lahko

ROCKWOOL ustvari takšne skladne prostore, ki hkrati ščitijo in izboljšujejo zaščito pred požarom, zagotavljajo akustično in toplotno učinkovitost ter dolgotrajnost in krožno življenjsko dobo. Izkoristili smo naravno lepoto in prilagodljivost kamna, da bi arhitektom olajšali dizajniranje in pristop po meri v skoraj neomejen razponu barv, oblik in formatov.

Ste vedeli?

V zadnjih 25 letih gradnja obsega samo 5,5 % skupnih stroškov zgradbe. Strošek bivanja, ki vključuje račune za elektriko, obsega 86 %. Majhne naložbe v dizajn in materiale lahko močno vplivajo na strošek bivanja.

UN City

For more information see: Permissions