7 moči kamna

Doslej nam je uspelo to naravno moč razčleniti na sedem moči, ki so vtkane v različne lastnosti kamene volne. To je sedem razlogov, zaradi katerih verjamemo, da se lahko najbolj razširjen vir na svetu obdeluje in preoblikuje v edinstvene, uporabne in zanimive rešitve za naše kupce. Trdno smo prepričani, da lahko z uporabo teh sedmih moči pri vsem, kar počnemo, ponudimo rešitve za nekatere izmed največjih izzivov današnjega časa.

Prepričani smo, da ima kamen še veliko lastnosti, ki jih moramo še odkriti. Ko jih bomo odkrili, jih bomo spremenili v nove izdelke, ki bodo izboljšali kakovost življenja vsem, ki se bodo srečali z njimi. Prav zato je teh sedem moči bistvo vsakega izdelka ROCKWOOL.

Sproščamo naravno moč kamna

Neponovljivo vznemirljiv občutek je razprostranjen naravni vir spreminjati v izdelke, ki bogatijo sodobno življenje. A naše iskanje s tem še ni končano, saj obstaja še veliko reči, ki jih moramo odkriti. Skupina ROCKWOOL izkorišča sedem moči kamna za stvarjanje izdelkov, ki nudijo ciljne odgovore na največje izzive, s katerimi se sooča naš svet.

Za soočanje z največjimi globalnimi izzivi uporabljamo sedem moči kamna.