Izolacija predelnih sten pomaga zmanjšati hrup in doseči zvočno udobje ter zasebnost.

Z zapolnjevanjem votlega prostora med stenami z izdelki podjetja ROCKWOOL se povečajo akustična in toplotna učinkovitost ter zaščita pred požarom, kar prispeva k izboljšanju celotnega udobja v prostoru.

Ponujamo vrsto izolacijskih materialov za specifično uporabo v predelnih stenah, v konstrukciji suhomontažne gradnje (mavčno kartonske plošče), v stenah, v lesu in na lepljenih oblogah na obeh straneh.

Veljavni standardi določajo, da morajo vertikalne pregrade med različnimi stanovanjskimi enotami izpolnjevati minimalne zahteve: toplotne, zvočne in pri predelnih stenah zahteve po požarni zaščiti. Poleg funkcije toplotne in zvočne izolacije predelne stene zagotavljajo tudi protipožarno zaščito, tako da zgradbo razdelijo na več območij, z namenom nadzora in preprečevanja širjenja ognja.

Predpogoj, ki mu je treba posvetiti največjo pozornost pri načrtovanju in izvajanju izolacije za predelne stene, je zvočna izolacija. Uporaba dveh mavčno-kartonskih in/ali mavčno-vlaknenih plošč s pregradnim izolacijskim elementom iz kamene volne v tem primeru ustvarja sistem "masa-vzmet-masa". Takšna kombinacija omogoča doseganje dobrih rezultatov zvočne izolacije z manjšo maso in debelino.

Filter izdelkov za izolacijo predelnih sten

Izberite pravi izdelek za svoj projekt

Debelina (mm)

Širina (mm)

Dolžina (mm)

Poiščite najbližjega distributerja

Showing
Offices & Factories near you