Izolacija predelnih sten pomaga zmanjšati hrup in doseči zvočno udobje ter zasebnost.

Z zapolnjevanjem votlega prostora med stenami z izdelki podjetja ROCKWOOL se povečajo akustična in toplotna učinkovitost ter zaščita pred požarom, kar prispeva k izboljšanju celotnega udobja v prostoru.

Ponujamo vrsto izolacijskih materialov za specifično uporabo v predelnih stenah, v konstrukciji suhomontažne gradnje (mavčno kartonske plošče), v stenah, v lesu in na lepljenih oblogah na obeh straneh.

Veljavni standardi določajo, da morajo vertikalne pregrade med različnimi stanovanjskimi enotami izpolnjevati minimalne zahteve: toplotne, zvočne in pri predelnih stenah zahteve po požarni zaščiti. Poleg funkcije toplotne in zvočne izolacije predelne stene zagotavljajo tudi protipožarno zaščito, tako da zgradbo razdelijo na več območij, z namenom nadzora in preprečevanja širjenja ognja.

Predpogoj, ki mu je treba posvetiti največjo pozornost pri načrtovanju in izvajanju izolacije za predelne stene, je zvočna izolacija. Uporaba dveh mavčno-kartonskih in/ali mavčno-vlaknenih plošč s pregradnim izolacijskim elementom iz kamene volne v tem primeru ustvarja sistem "masa-vzmet-masa". Takšna kombinacija omogoča doseganje dobrih rezultatov zvočne izolacije z manjšo maso in debelino.

Filter izdelkov za izolacijo predelnih sten

Izberite pravi izdelek za svoj projekt

Debelina (mm)

Širina (mm)

Dolžina (mm)

We can't find any results that match your search

Poiščite najbližjega distributerja

search

Showing
Offices & Factories near you