Vsi izdelki ROCKWOOL

Izdelujemo in dobavljamo celoten spekter pametnih in trajnostnih izolacijskih izdelkov za gradbeno industrijo, ki temeljijo na inovativni tehnologiji proizvodnje kamene volne.

Prenesite katalog izdelkov

Poiščite pravi izdelek

Izberite področje uporabe ali v spustnem meniju poiščite ustrezne izdelke.

Fasade

Zunanje stene ali fasade stavbe poleg ustvarjanja prvega vtisa varujejo stanovalce pred vplivi iz okolice. ROCKWOOL ponuja vrsto rešitev za toplotno, zvočno in ognjevarno izolacijo fasad.

Oglejte si izdelke
facade, wall, wall insulation, etics, multi-family house, multi-family home, wdvs, austria

Stene

Nudimo paleto toplotne, zvočne in protipožarne zaščite za notranje stene, ne glede na to, ali izolirate pregradne stene ali izolirate zunanje stene od znotraj.

Oglejte si izdelke
Rockzero, Denmark, intelligent walls, family house, reference case

Strehe

Izolacija strehe stavbe je eden od najboljših načinov za izboljšanje toplotne, zvočne in požarne lastnosti objekta. Nudimo rešitve za nove in obnovljene strehe, podstrešja in druge vrste gradnje. Več o naših strešnih izolacijah.

Oglejte si izdelke
photos, germany, schrägdach broschüre, house, pitched roof, BuR

Izolacijski materiali za tla in strope

Izolacija tal in stropov je pomembna za zmanjšanje hrupa, preprečevanje neželene toplotne izgube med tlemi in vzdrževanje prijetnega vzdušja v notranjosti vašega doma. ROCKWOOL ponuja rešitev za vsako vrsto talne in stropne konstrukcije.

Oglejte si izdelke
People, Humans, Indoor, Home, Eating

HVAC in požarna zaščita

Izolacija sistemov za ogrevanje, prezračevanje in klimatizacijo stavb (HVAC = Heating, ventilation, and air conditioning) je pomembna, ker cevi in kanali prenašajo toploto, pa tudi hrup, dim in ogenj.

Oglejte si izdelke
engineer, worker, safety, helmet, process, pipe, pipeline, industry, refinery, oil, industrial, plant, ProRox

Most viewed