Vodilni proizvajalec rešitev na osnovi kamene volne

Vodilni proizvajalec rešitev na osnovi kamene volne

ROCKWOOL SKUPINA

ROCKWOOL Skupina je vodilni proizvajalec izolacije iz kamene volne. Ponujamo široko paleto visokokakovostnih in trajnostnih izolacijskih izdelkov za gradbeno industrijo.

Kamena volna je vsestranski material, ki temelji na enem od naravnih virov – vulkanski kamnini. To je temelj poslovanja ROCKWOOL Skupine.

Izolacije

• izolacija stavb
• industrijska in tehnična izolacija za uporabo v procesni in pomorski industriji ter offshore dejavnostih
• rešitve po meri za industrijsko uporabo

Sistemi

• akustični spuščeni stropi in stene
• sistemi za oblaganje
• hortikulturne rešitve
• posebna vlakna za industrijsko uporabo
• sistemi za regulacijo vibracij in hrupa

Naši izolacijski izdelki temeljijo na inovativnem tehnološkem procesu, zaradi katerega smo danes vodilni proizvajalec izolacije iz kamene volne.

Naše strokovno znanje nam omogoča reševanje izzivov današnjega časa na področju trajnostnega razvoja, porabe energije, onesnaževanja s hrupom, požarne odpornosti, pomanjkanja vode ali poplav.

Del ROCKWOOL Skupine je tudi več sestrskih podjetij, ki ponujajo specializirane rešitve za vrtnarske in pomorske ter offshore dejavnosti.

Globalna prisotnost

Naši izdelki so zastopani po vsem svetu. Skupino sestavlja 27 tovarn na treh kontinentih (Evropa, Severna Amerika in Azija) z mrežo prodajnih pisarn, distributerjev in prodajnih partnerjev.

Naši izdelki imajo edinstveno kombinacijo izjemnih lastnosti protipožarne zaščite, zvočne in toplotne izolacijske lastnosti ter priznanih lastnosti trajnosti.

Naši izdelki so vgrajeni v različne vrste stavb, od družinskih, komercialnih in industrijskih, prestižnih in pomembnih projektov, kot so Eifflov stolp, ali pri obnovah bolnišnic, inovativnih sodobnih konceptov, do projektov, namenjenih zagotavljanju varnega zatočišča in kljubovanju surovim razmeram.

ROCKWOOL Skupina je bila ustanovljena leta 1909 in smo vodilni svetovni proizvajalec kamene volne in oblikovalec trajnostnih rešitev, ki ščitijo življenja, lastnino in okolje danes in v prihodnosti.

Back