Vrhunska zvočna izolacija

Vrhunska zvočna izolacija

PREDNOSTI  kamene volne: ZVOČNA IZOLACIJA

Ni le toploti težko prodreti skozi kamen. Zavidljivo zvočno izolacijo dosežemo z najučinkovitejšimi gradbenimi rešitvami za zvočno izolacijo z ROCKWOOL izdelki iz kamene volne.

Kamen: naravna zvočna pregrada

Kamena volna ima odprto, porozno strukturo, ki omogoča zelo učinkovito zaščito pred neželenim hrupom. V stropih, ščitnikih pred hrupom, okoli hrupnih strojev, v stenah, strehah in podih ter celo pod železniškimi tiri predstavlja ROCKWOOL izolacija naravno in učinkovito zvočno pregrado. ROCKWOOL izolacija je prva rešitev za zvočno izolacijo stavb, ne glede na to, ali gre za stanovanjske, poslovne ali industrijske stavbe.

Zakaj je zvočna izolacija pomembna

Hrup v okolju ali lokalni skupnosti zelo vpliva na ljudi, saj povzroča motnje pri vsakdanjih dejavnostih v šoli, na delovnem mestu ali doma v času počitka. V najslabšem primeru je hrup lahko vzrok zdravstvenih težav, kot so utrujenost pri poslušanju, poškodbe sluha, vključno s tinitusom, motnje spanja in podobno.


Mnogi lastniki nepremičnin morajo trpeti hrup sosedov, ker njihovi domovi niso dovolj dobro zvočno izolirani. V poslovnih stavbah ali na delovnih mestih lahko motenje pozornosti, ki jo povzroči pogovor ljudi v bližini ali druge vrste zvokov, vpliva na osredotočenost in učinkovitost ljudi. Vse to lahko preprečimo z ustrezno izolacijo.

Povečano udobje v vseh vrstah stavb

ROCKWOOL izdelki iz kamene volne ponujajo široko paleto rešitev za zvočno izolacijo in njeno različno uporabo, glede na to, ali želite izboljšati klimatske pogoje v notranjosti bivalnih prostorov, zmanjšati prehod hrupa med prostori v vašem domu ali poslovne stavbe ali pa želite preprečiti vdor zunanjega hrupa v stavbo.

Odkrijte številne prednosti kamene volne

Neprekosljiva protipožarna zaščita
Neprekosljiva protipožarna zaščita

Neprekosljiva protipožarna zaščita

VEČ O TEM
Trajnostni material
Trajnostni material

Trajnostni material

VEČ O TEM
Vzdržljivost
Vzdržljivost

Vzdržljivost

VEČ O TEM
Back