Rešitev za celotno življenjsko dobo stavbe

Rešitev za celotno življenjsko dobo stavbe

Prednosti kamene volne:  VZDRŽLJIVOST

Nič ne traja dlje od trdnega kamna. Iz tega razloga se izolacija iz kamene volne ne bo krčila, ne bo se premikala in ne bo se drobila. Pravzaprav je ROCKWOOL izolacija tako vzdržljiva, da bo ohranila svojo učinkovitost do konca življenjske dobe stavbe.

Dolgotrajna učinkovitost

Vsi naši izdelki iz kamene volne so narejeni iz vulkanskih kamnin, zaradi česar so naravno stabilni in odporni na dimenzijske spremembe. Naša izolacija iz kamene volne se lahko uporablja tudi za izdelavo izdelkov, ki morajo prenesti dolgotrajne obremenitve ali velike obtežitve. Edinstvena fizična struktura kamene volne ohranja svojo obliko, tako da so izdelki nenehno učinkoviti in nespremenjeni dolga desetletja.

 Izboljšanje učinkovitosti toplotne izolacije

ROCKWOOL izdelki iz kamene volne imajo odlične toplotne lastnosti, zahvaljujoč majhnim zračnim blazinam, ujetim v vlaknati strukturi izolacijskih plošč. Namestitev ustreznih izolacijskih izdelkov bo zmanjšala potrebo po zimskem ogrevanju, poleti pa bo notranjost hladnejša, kar bistveno zmanjša porabo in s tem tudi stroške energije. V kombinaciji z življenjsko dobo stavbe je vse to zaradi izolacije ROCKWOOL zelo stroškovno učinkovita in trajnostna rešitev. Preberite več o dodatnih ugodnostih pri izbiri kamene volne.

Novogradnja in obnova

ROCKWOOL izolacija ni namenjena samo novim gradnjam. Dober način za izboljšanje toplotne izolacije na obstoječih stavbah je namestitev zunanje izolacijske obloge. Sama postavitev izolacije med obnovo se izvede brez potrebe po izseljevanju stanovalcev, ki bodo dolga leta uživali v prednosti zmanjševanja stroškov rabe energije. Izvedite več o ROCKWOOL fasadnih sistemih.

Odkrijte številne prednosti kamene volne

Odlična akustika
Odlična akustika

Odlična akustika

IZVEDI VEČ
Neprekosljiva protipožarna zaščita
Neprekosljiva protipožarna zaščita

Neprekosljiva protipožarna zaščita

VEČ O TEM
Trajnostni materiali
Trajnostni materiali

Trajnostni materiali

VEČ O TEM
Back