Sprostili smo naravno moč kamna, da bi obogatili sodobno življenje

Sprostili smo naravno moč kamna, da bi obogatili sodobno življenje

NAŠE VREDNOSTI SO ZAPISANE V KAMNU

Posvetili smo se cilju, da vam olajšamo izzive sodobnega življenja. Z uporabo kamna, neizčrpne naravne surovine, puščate trajne sledi skozi generacije.

Od učilnic do stadionov, od domov do znamenitosti uporabljamo zgradbe ne le za sanje, ampak tudi za njihovo uresničitev, zato da bi svet naredil boljši.


Ta zaveza je bila napisana v kamnu.

Paleta izdelkov ROCKWOOL skupine je zelo primerna za reševanje velikega dela sedanjih izzivov, povezanih z vzdržnostjo vzdrževanjem in razvojem. Rešitve, ki jih nudimo, pomagajo uporabnikom naših izdelkov in storitev soočiti se z največjimi težavami sodobnega življenja, od porabe energije, onesnaževanja s hrupom, pomanjkanja vode do poplav.

Raznolikost naših izdelkov kaže na potrebe v svetu, ob tem pa našim uporabnikom pomaga zmanjšati svoj ekološki odtis.

Vrednote

Naše vrednote so osnova naše filozofije upravljanja, razmišljanja in delovanja. Te nam:

  • omogočajo, da hitro in učinkovito opravljamo svoje delo in sprejemamo odločitve brez nepotrebne birokracije;
  • določajo način našega delovanja, našega sodelovanja in na kakšen način želimo, da nas okolje zazna;
  • določajo raven kakovosti načina ravnanja v mejah »"načel vodenja«" in politike Skupine.

Iskrenost

Iskreni smo tako, da smo zvesti sebi in v interesu Skupine na enak način pristopamo v našem okolju. Poskušamo ugotoviti morebitne težave.

Odgovornost

Odgovorno ravnamo s spoštovanjem interesov vseh udeležencev. V vsakem trenutku smo odgovorni za lastna dejanja, zavedajoč se, da smo ambasadorji ROCKWOOL Skupine in predstavniki vrednot blagovne znamke.

Učinkovitost

Učinkoviti smo zato, ker ne hitimo v temeljiti pripravi, saj predstavlja pomemben korak, ki nas vodi bližje našim ciljem. Potem ko je odločitev sprejeta, jo hitro izvajamo v smislu slogana »"dejanja, ne besede«" in skladno s tem ustrezno komuniciramo.

Strast

Strastni smo zato, ker verjamemo v to, kar počnemo, in smo na to ponosni. Na okolje vplivamo tako od znotraj kot od zunaj z energijo, ki kaže, da nas skrbi naše delo, naši kolegi, naše stranke in naši partnerji.

Podjetništvo

Podjetni smo zato, ker nenehno iščemo nove priložnosti in načine za izboljšanje ter uspeh. V vsakem delu organizacije drug drugega spodbujamo pri razvoju novih idej in njihovem izvajanju. Sprejemamo dejstvo, da so vedno možne napake.

Back