Izjava o zasebnosti

ROCKWOOL ADRIATIC d.o.o. se obvezuje, da bo varoval vašo zasebnost na spletu. Vsaka obdelava osebnih podatkov preko te spletne strani je popolnoma v skladu s hrvaškimi (slovenskimi) zakoni o varovanju osebnih podatkov, ki jih je sprejel ROCKWOOL ADRIATIC d.o.o., in so navedeni v tej izjavi o zasebnosti.

Podatki, ki jih zbiramo

Na www.rockwool.si  ROCKWOOL ADRIATIC d.o.o. zbira podatke na nekaj različnih načinov. Pri naročanju blaga ali storitev pri nas boste morali navesti svoje ime, elektronski naslov, poklic ali druge informacije, pomembne za poizvedbe, ki ste jih poslali. Če je zahtevan podatek obvezen za nadaljevanje naročila ali poizvedbe, bo označen z * (zvezdico).

Nekateri zbrani podatki so osebni podatki, za katere je ROCKWOOL ADRIATIC d.o.o. skrbnik zbirke osebnih podatkov. Zbrani podatki bodo uporabljeni izključno za običajni stik s strankami in za enostavnejšo uporabo naše spletne strani ter naših storitev in proizvodov.

Piškotki (ang. cookies)

Uporabljamo piškotke (eng.Cookies) in dnevnike zapisov (ang. log files), ki nam dajejo koristne informacije o uporabi naše spletne strani. Prav tako uporabljamo piškotke tretjih oseb, ki so potrebni za delovanje posameznih delov spletne strani, ki jih upravljajo tretje osebe. Piškotek je podatek, ki ga spletni strežnik pošlje v vaš spletni brskalnik, ki se nato shrani na vašem trdem disku. Te podatke uporabljamo za spremljanje prometa in značilnosti strank, za zbiranje informacij o preferencah in vedenju obiskovalcev ter za zbiranje informacij za našo interno statistiko, da bi izboljšali naše spletne storitve. 

 

Piškotki so shranjeni na vašem računalniku, dokler jim ne poteče veljavnost ali dokler jih ne izbrišete. Če se ne strinjate z uporabo piškotkov, lahko to funkcijo vedno izklopite preko naše spletne strani ali v vašem spletnem brskalniku.

Neobvezna prijava

Naša spletna stran ponuja uporabnikom možnost izbire, ali želijo prejemati naša obvestila, posebne ponudbe in druge informacije o novih ugodnostih, dogodkih in storitvah. Pred začetkom zbiranja podatkov boste dobili informacije o marketinških ponudbah in potrebno bo vaše soglasje, preden boste prejeli tržno gradivo prek elektronski pošti. Če se želite odjaviti s seznama prejemnikov obvestil, oziroma v prihodnje ne želite prejemati poizvedb te vrste, vas prosimo, da se odjavite preko povezave, ki se nahaja na dnu obvestila ali nam pošljite elektronsko sporočilo na info@rockwool.si z naslovom "Odjava".

ROCKWOOL Skupina

Zbrane osebne podatke se lahko posredujejo med družbami znotraj ROCKWOOL Skupine v skladu z razlogom, zaradi katerega so bili zbrani. Notranje politike zagotavljajo ustrezno raven varstva osebnih podatkov, ki se obdelujejo znotraj ROCKWOOL Skupine.


Razkritje podatkov

Vaši podatki ne bodo razkriti tretjim osebam, razen če imamo vaše soglasje ali če je razkritje predpisano z zakonom.

Back