IZJAVA O ZASEBNOSTI

ROCKWOOL ADRIATIC d.o.o. se obvezuje, da bo varoval vašo zasebnost na spletu. Vsaka obdelava osebnih podatkov preko te spletne strani je popolnoma v skladu s hrvaškimi zakoni o varovanju osebnih podatkov, ki jih je sprejel ROCKWOOL ADRIATIC d.o.o., in so navedeni v tej izjavi o zasebnosti.

PODATKI, KI JIH ZBIRAMO

Na www.rockwool.hr ROCKWOOL ADRIATIC d.o.o. zbira podatke na nekaj različnih načinov. Pri naročanju blaga ali storitev pri nas boste morali navesti svoje ime, e-poštni naslov, poklic ali druge informacije, pomembne za poizvedbe, ki ste jih poslali. Če je zahtevan podatek obvezen za nadaljevanje naročila ali poizvedbe, bo označen z * (zvezdico). Nekateri zbrani podatki so osebni podatki, za katere je ROCKWOOL ADRIATIC d.o.o. Vodja zbirke osebnih podatkov. Zbrani podatki bodo uporabljeni samo za običajno sporazumevanje v povezavi s stikom s kupci in za enostavnejšo uporabo naše spletne strani ter naših storitev in proizvodov.

PIŠKOTKI (ANG. COOKIES)

Uporabljamo piškotke (eng.Cookies) in dnevniške datoteke (ang. log files), ki nam dajejo koristne informacije o uporabi naše spletne strani. Prav tako uporabljamo piškotke tretjih oseb, ki so potrebni za delovanje posameznih delov spletne strani, ki jih upravljajo tretje osebe. Piškotek je podatek, ki ga spletni strežnik pošlje v vaš spletni brskalnik, ki se nato shrani na vašem trdem disku. Te podatke uporabljamo za spremljanje prometa in značilnosti strank, za zbiranje informacij o preferencah in vedenju obiskovalcev ter za zbiranje informacij za našo interno statistiko, da bi izboljšali naše spletne storitve. Piškotki so shranjeni na vašem računalniku, dokler jim ne poteče veljavnost ali dokler jih ne izbrišete. Če se ne strinjate z uporabo piškotkov, lahko to funkcijo vedno izklopite preko naše spletne strani ali v vašem spletnem brskalniku.

NEOBVEZNA PRIJAVA

Naša spletna stran ponuja uporabnikom možnost izbire, ali želijo prejemati naše novice, posebne ponudbe in druge informacije o novih ugodnostih, dogodkih in storitvah. Pred začetkom zbiranja podatkov boste dobili informacije o marketinških ponudbah in potrebno bo vaše soglasje, preden boste prejeli tržno gradivo prek e-pošte. Če se želite odjaviti s seznama prejemnikov obvestil, oziroma v prihodnje ne želite prejemati poizvedb te vrste, vas prosimo, da se odjavite s povezavo, ki se nahaja na dnu obvestila ali nam pošljite e-pošto na info@rockwool.si z naslovom "Odjava".

RAZKRITJE PODATKOV

Vaši podatki ne bodo razkriti tretjim osebam, razen če imamo vaše soglasje ali če je razkritje predpisano z zakonom.

POPRAVLJANJE / POSODABLJANJE PODATKOV

Če želite pregledati, popraviti, posodobiti, ali pa preprosto spremeniti podatke, ki ste nam jih posredovali, ali če želite vložiti ugovor na našo obdelavo teh podatkov, nam lahko pišete na elektronski naslov, nas pokličete na telefonsko številko ali številko faksa, ki se nahajajo pod „Stopite v stik z nami".

VARNOST

Storili bomo vse, kar je v naši moči, da zagotovimo varnost vaših osebnih podatkov. Ta spletna stran vsebuje varnostne ukrepe za zaščito pred izgubo, zlorabo in spreminjanjem podatkov, nad katerimi nimamo nadzora.

OBRNITE SE NA NAS

Če imate kakršnakoli vprašanja o tej izjavi o zasebnosti, delovanju te strani ali o vašem poslovanju z nami, vas prosimo, da se obrnete na nas.